Névnap

Ma 2020. október 20., kedd, Vendel és Irén napja van. Holnap Orsolya napja lesz.

Szajk madártávlatból

image254.jpg

Ki olvas minket?

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Hírek röviden

Ebzárlat és legeltetési tilalom

2020.10.07.

 

A Bólyi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője felhívja az eb és állattartók figyelmét, hogy a Baranya Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya Szajk község közigazgatási területén tartott kutyákra, macskákra valamint legeltetett állatokra – a rókák veszettség elleni immunizálásának időszakára – 2020. október hó 7. napjától október hó 27. napjáig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el.

Bővebben...
 

H I R D E T M É NY

2021. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

 

Szajk Község Önkormányzat az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok, továbbá felsőoktatási hallgatók számára a 2020/2021. tanév második és a 2021/2022. tanév első félévére vonatkozóan.

Bővebben...
 

Támogatás - Iskolakezdési költségek ellentételezésére

2020.07.20.


Tisztelt szajki lakosok!

 

Ezúton tájékoztatom, hogy a jogszabályi változásokra tekintettel Szajk Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. februárjában új rendeletet alkotott a szociális ellátások és szolgáltatások helyi szabályozásáról.Új ellátási formaként került bevezetésre a települési támogatáson beül az „iskolakezdési költségek ellentételezésére” megállapítható egyszeri támogatás.

Bővebben...
 


Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az elmúlt évekhezhasonlóan az idei évben is megszervezzük az elektronikai hulladékokgyűjtését. A gyűjtésre 2020. július 13-14-15-én (hétfőn, kedden,szerdán) 14-17 óráig a Művelődési Házban biztosítunk lehetőséget.

Bővebben...
 

Jelenlegi időjárás

Felhőkép

Címlap

Köszöntjük weblapunkon

Köszöntő

Polgármesteri köszöntő

Településünk története a régi időkre nyúlik vissza. Elődeink sok viszontagság ellenére élni akarásukkal, szorgos munkájukkal leküzdöttek minden nehézséget. Gyarapították vagyoni, közösségi, szellemi és kulturális értékeinket, ösztönözve bennünket ezek megőrzésére. Harmonikus egységben él együtt Szajkon a többnemzetiségű lakosság, megőrizve történelmi, nemzeti hagyományainkat.

Ma egy dinamikusan fejlődő falut ismerhet meg minden ide látogató, akiket szeretettel várunk és reméljük, sikerül nyugodt, élményekben gazdag napokat eltölteniük környezetünkben.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Ország: Magyarország

Régió: Dél-Dunántúl

Megye: Baranya

Kistérség: Mohácsi

Rang: község

Polgármester: Farkas Béla

Jegyző: Dr. Kosztolányi Zsolt

Irányítószám: 7753

Körzethívószám: 69

Szajk légifelvétel