Névnap

Ma 2024. május 15., szerda, Zsófia és Szonja napja van. Holnap Mózes és Botond napja lesz.

Szajk madártávlatból

image038.jpg

Hírek röviden

H I R D E T M É NY

2024. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

 

Szajk Község Önkormányzat a Kulturális és Innovációs Minisztériummalegyüttműködve nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa HungaricaFelsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatókszámára a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan.

Bővebben...
 

Hirdetmény

Magyar Posta Zrt.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy, Szajk posta Szajk, Kossuth Lajos utca 106. 2022. november 12-től szünetel

Bővebben...
 

Támogatás - Iskolakezdési költségek ellentételezésére

2022.07.11.


Tisztelt szajki lakosok!

 

Ezúton tájékoztatom, hogy a jogszabályi változásokra tekintettel Szajk Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. februárjában új rendeletet alkotott a szociális ellátások és szolgáltatások helyi szabályozásáról.Új ellátási formaként került bevezetésre a települési támogatáson beül az „iskolakezdési költségek ellentételezésére” megállapítható egyszeri támogatás.

Bővebben...
 

Meghívó keresztszentelésre

2022.06.29.

 

A Szajki Horvát Önkormányzat tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt 2022. június 29-én szerdán esete 18:00 kezdettel a Nagynyárádi út melletti kereszt szentelésére.

 

Gyülekezés és indulás a templom és a kultúrház előtt 17:45-kor.

Bővebben...
 

Jelenlegi időjárás

Felhőkép

Címlap Hírek Hírek röviden

Hírek röviden

Meghívó - Szajki Ifjúsági Klub átadása

2020.06.26.

Meghívó

 


Szajk Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt 2020. június 26-án pénteken 11 00 órára a „Szajki Ifjúsági Klub kialakítása” 2020. címmel megvalósult beruházás ünnepélyes átadására.

Bővebben...

 

Elektronikai hulladékgyüjtés


Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az elmúlt évekhezhasonlóan az idei évben is megszervezzük az elektronikai hulladékokgyűjtését. A gyűjtésre 2020. július 13-14-15-én (hétfőn, kedden,szerdán) 14-17 óráig a Művelődési Házban biztosítunk lehetőséget.

Bővebben...

 

Hirdetés pünkösd ünnepén

A járványügyi helyzet változása kapcsán az egyházi rendelkezések terén is enyhítések léptek életbe. Így jövő hétvégétől, óvatosan, de újra elkezdhetjük a közös liturgikus ünneplést. Ennek során a következő előírásokat kell figyelembe vennünk és betartanunk.

Bővebben...

 

Eboltás Szajkon

2020. május. 19. (kedd) 14:30 h - 18:00 h között a kultúrház udvarában az ebek kötelező, veszettség elleni védőoltására és kötelező féregtelenítésére, valamint a fiatal ebek mikrochipes megjelölésére kerül sor.

Bővebben...

 

Szentmisékkel kapcsolatos tájékoztatás

Kedves Testvérek!


Mint bizonyára értesültek róla, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, egyházmegyénkben pedig dr. Udvardy György apostoli kormányzó úr május 4-i hatállyal azt a rendelkezést hozta, hogy szigorú feltételek mellett, a 65 év alatti hívek számára lehetséges a nyilvános szentmisék megtartása. A rendelkezés ugyanakkor hangsúlyozza, hogy saját területén a helyi plébános felelőssége arról dönteni, hogy ténylegesen megkezdi-e a nyilvános szentmisék celebrálását. Ennek kapcsán két szempont alapján kellett döntést hoznom, amely a szajki plébánia területén lévő hat templomot érinti. 

Bővebben...

 
További cikkeink...
Hirdetés